Motip

Motip

Motip

MOTIP ...de nummer 1 in Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften
Motip (opgericht in 1967 in Nederland) is bekend van de spuitbussen met verf bestemd voor de doe-het-zelf, automotive en industrie.
Niet alleen kwalitatieve (auto)lakken, maar ook producten zoals remmenreiniger (voor het schoonmaken van de remschijven en remblokken of als ontvetter) en siliconensprays.
Daarnaast levert Motip ook spuitbussen om uw auto te voorzien van een mooie laag bitumen zodat deze tegen roest beschermd wordt.
Behalve lakstiften en spuitbussen levert Motip producten zoals ook plamuur (ook met glasvezel ter versterking), verfblikken, flacon, onderschroefbussen (voor spuitpistolen), ontvetters, kruipolie, vaseline-spray, koperspray en andere bussen met vetten bestemd voor de auto-industrie.
Ook producten zoals snelstart (voor het starten van motoren die lang stil staan), carburateurspray, marterspray (om steenmarters bij de auto vandaan te houden), glasvlies (voor het repareren van bumpers) worden door Motip geleverd.
De verf in spuitbussen kan in alle denkbare kleuren worden geleverd, zoals rood, oranje, zwart, wit, antraciet, blauw en nog veel meer, ook levert Motip hittebestendige verf zodat deze ook op de warme plaatsen in de auto kan worden toegepast.

Eén van de recente uitbreidingen van het assortiment is de "Motip DPF cleaner" een roetfilter-reiniger, waarmee het roetfilter kan worden schoongemaakt. Een roetfilter is in de uitlaat van een auto gemonteerd om de uitstoot van roetdeeltjes te verminderen. Dit roetfilter moet zo nu en dan (staat in het handleiding van de auto beschreven) worden geschoongemaakt. Daarvoor kan de Motip DPF cleaner worden gebruikt.
De Motip Turbo en ERG cleaner kan worden gebruikt voor het schoonmaken van de ERG-klep en de turbo, zodat deze onderdleen ook minder snel slijten en langer mee blijven draaien.
Al deze Motip producten, spuitbussen en sprays kunt u bij ons kopen!
En zoals u van ons gewend bent: Gratis verzending!
Tonen als Foto-tabel Lijst

235 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

235 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren