Repsol Elite Evolution F Ec 5w30 1l

Repsol Elite Evolution F Ec 5w30 1l
€ 84,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Top kwaliteit synthetische olie, die dankzij zijn zorgvuldig bestudeerde viscositeit, bijdraagt aan voordelig brandstofverbruik onder normale rijomstandigheden. Daardoor draagt het bij aan het beperken van de CO2-uitstoot en het behoud van het milieu. Bijzonder geschikt voor de meest geavanceerde motoren inclusief die met roetfilters dankzij de ACEA C2 kwaliteitsniveau met verminderd asgehalte (Mid SAPS).

Eigenschappen

  • De synthetische technologie en zorgvuldig bestudeerd viscositeit zorgen voor een brandstofbesparing van maximaal 2,5% in vergelijking met andere smeermiddelen, onder standaard M111FE testomstandigheden.
  • Het houdt de motor schoon, zorgt voor voorkomen van sludge en afzettingen veroorzaakt door roet bij hoge temperaturen.
  • Slijtage test geven waarden ver onder de vereiste limieten, dus zorgt voor langere levensduur van de motor.
  • De uitstekende weerstand tegen verlies van viscositeit als gevolg van scheren en een hoge weerstand tegen oxidatie zorgen olieverversingsintervallen te verlengen zonder concessies te doen aan de motorzuiverheid.
  • Het lage asgehalte is nodig voor de duurzaamheid van de nieuwe emissiereductie technologieën zoals de diesel roetfilter, dus helpt meer dan conventionele smeermiddelen het milieu te beschermen. Het economisch brandstofverbruik functie draagt ​​ook bij tot het verminderen van de CO2-uitstoot.

Kwaliteits niveau

  • API SL/CF
  • ACEA A5/B5, C2

Verpakking

5L


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(repsol elite evolution fuel economy 5w30 5l RP141P55)
Meer informatie
FabrikantRepsol