Gates

Gates

Gates

Gates is een bekende leverancier, gevestigd in Denver in de Verenigde Staten, van auto-gereedschap. Vooral voor de professionals zoals automonteurs en garages.
Het gereedschap dat u bij ons kunt kopen heeft veelal te maken met het blokkeren van de nokkenas, krukas of andere onderdelen die tijdens het vervangen van de distributieriem of andere snaren en riemen niet mogen draaien.
Ook gereedschap zoals poelietrekkers en onderdelen om het vliegwiel te blokkeren wordt geleverd.
Ook leveren ze v-snaren, distributieriemen en distributiesets (hierdoor kunt u alles, incl de .
Eén van de meest verkochtte artikelen is een tool om de spanning op de v-snaar te kunnen meten. Als de v-snaar niet strak genoeg gespannen is, zal de vsnaar gaan piepen en overmatig slijten. Hierdoor kan het zelfs voorkomen dat er te weinig stroom, die via de door de v-snaar aangedreven dynamo wordt opgewekt, wordt geleverd waardoor de auto elektronica problemen kan vertonen. Als de waterpomp door de v-snaar wordt aangedreven kan een te losse v-snaar zelfs voor oververhitting van de motor zorgen.
Het gereedschap om deze problemen te voorkomen heet "Krikit1 V-snaar Spanningsmeter" en deze kunt u bij ons, zonder verzendkosten, kopen.
Hierdoor kunt u zonder problemen zelf de v-snaar vervangen en achteraf controleren dat het geen problemen gaat opleveren, tegen een fractie van de kosten als u het zou laten doen.
Ook voor al het gereedschap van Gates (van v-snaar spanningmeters tot distributieriemkits) geldt dat de verzending gratis is!
Tonen als Foto-tabel Lijst

73 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

73 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren