3M

3M

3M

Van kit tot tape: hier kunt u veel artikelen van 3M kopen! Uiteraard van de beste kwaliteit en met gratis verzending! Bovendien zijn alle artikelen scherp geprijsd. U kunt ons totaal aanbod met alle producten van 3M, zoals schuurpapier, kit, autospuiterij-artikelen, stofmaskers, Scotch-Brite en tape vinden via onderstaande catalogus. Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op! Meestal kunnen wij het voor u bestellen.

3M

3M is een grote wereldwijde producten en leverancier van zeer diverse artikelen! Iedereen kent de Post-It memoblokken, die worden ook door 3M gemaakt. Daarnaast zijn ze een grote speler in diverse markten zoals de gezondheidszorg, industrie, kantoor, veiligheid en bescherming. Ook zijn ze producent van de bekende Scotch tape en de Scotch 'n Brite schoonmaak artikelen. Met deze schoonmaakartikelen kunt u diverse materialen, zoals RVS (denk aan gasfornuizen en wasemkappen) schoonmaken. U kunt snel al het vet en vingerafdrukken verwijderen. Maar ook hardnekkiger vuil, zoals verf, kit- of lijmresten zijn gemakkelijk met de producten van Scotch 'n Brite te verwijderen!
Daarnaast levert 3M ook veel producten voor de (auto)spuiterij, zoals spuitpistolen, schuurpapier en afplaktape.
Zoekt u een speciaal artikel neem dan contact met ons op. Voor makkelijker zoeken hebben we het uitgebreide aanbod onderverdeeld in verschillende categorieën.

Deze artikelen kopen kan bij ons voordelig en eenvoudig online. Met een beetje handigheid zijn de producten van 3M zeer goed te gebruiken door iedereen. Zie ook ons assortiment verbruiksartikelen zoals verf, lijm en kit. Gebruik bij het werken aan uw voertuig een garagekrik of brug om overal goed bij te kunnen en veilig te werken. In onze gereedschap categorie vindt u alle gereedschappen om het de werkzaamheden professioneel uit te voeren. Hier vind u ook haakse slijpers om de Scotch en Brite pads op te plaatsen!

Met ons totaalaanbod 3M producten bestelt u online het beste materiaal tegen de beste prijs. Uw bestelling wordt altijd zonder verzendkosten bij u thuisbezorgd. Mocht u nog vragen hebben of kunt u een product niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder en kunnen de gewenste artikelen ongetwijfeld voor u bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

97 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

97 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren