Kroon Oil Coolant 38 Organic 5l

Kroon Oil Coolant 38 Organic 5l

Kroon Oil 5l Emperol 5w40

Kroon Oil 5l Emperol 5w40

Kroon Oil Coolant Sp 12 5l

Kroon Oil Coolant Sp 12 5l
€ 30,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaalOp voorraad
Geen verzendkosten!

Door deze technologie biedt Coolant SP 12 een veel langere bescherming tegen corrosie dan standaard antivrieskwaliteiten, zodat kwetsbare onderdelen als radiator, waterpomp en afdichtingen langer meegaan.

Krachtige corrosie-inhibitoren voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator waardoor een optimale koeling gewaarborgd is, ook op de lange termijn. Coolant SP 12 is specifiek afgestemd op gebruik in motoren/radiateurs die van lichtmetalen als aluminium, magnesium of hun legeringen zijn gemaakt.

Toepassing
Coolant SP 12 is een lilakleurige, gebruiksklare koelvloeistof voor koelsystemen vervaardigd uit aluminium en koper- of aluminiumlegeringen. Coolant SP 12 kan ook veilig gebruikt worden in conventionele gietijzeren koelsystemen. Door gebruik te maken van krachtige corrosie-inhibitoren is Coolant SP 12 vrijwel niet aan veroudering onderhevig waardoor deze veel langer meegaat dan conventionele koelvloeistoffen. Alleen bij een 100% vulling worden de meest optimale resultaten gehaald.

Coolant SP 12 is een hoogwaardige, gebruiksklare Long Life koelvloeistof (vorstbeveiliging -40 °C), waarbij gebruik is gemaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van carboxylzuren.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(coolant sp 12 5l 04319)
Meer informatie
FabrikantKroon
BouwjaarN.v.t.