Xtreme Nadenkit (1 Stuk)

Xtreme Nadenkit (1 Stuk)
€ 32,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

 VOC = 360 [g / l]. Dit product voldoet aan de eisen van de richtlijn van de Europese Unie (2004/42 / WE), die voor deze productcategorie (B / 5) de grenswaarde van de inhoud van vluchtige stoffen op het niveau van 840 [g / l]. Sneldrogend product dat is ontworpen voor het afdichten van naden, gewrichten en lasnaden in de delen
 van de auto-body. Een flexibele afdichting voor een uitstekende bescherming tegen water, vocht, vuil en stof. Na het uitharden, scheurt het niet en creëert een gladde laag, die met alle laksystemen kan worden beschilderd. Kan worden aangebracht door nylonborstel of stopverfmes. Basis: synthetisch rubber en harsen. Verschijning: thixotrope pasta. Specifieke zwaartekracht: 1,20 ± 0,02 g / cm3. Als gevolg van veel verf en laksoorten op de markt, is de compatibiliteitstest aanbevolen. Droogtijd hangt af van de lucht temperatuur, vochtigheid en dikte van de laag.

Instructies:
De te behandelen oppervlakken moeten schoon, droog, roest-, stof- en vetvrij zijn. Aanbevolen is om oppervlakken te behandelen met geschikte primer. Het product dient op de gewenste dikte aangebracht te worden. De gevormde laag moet onaangeraakt worden tot volledig drogen. Daarom is verdere vorming niet nodig. Let op: Om veiligheidsredenen dient u altijd te voldoen aan de informatie die in het veiligheidsinformatieblad voor het betreffende product is verstrekt.

  • Kleur: lichtgrijs
  • Huidvorming: 3 - 4 min. (In 250C)
  • Droogtijd: 24 uur. (In 25 ° C, dikte 1 mm)
  • Overspuitbaar: na volledig droog (24 uur)
  • Werkbare temperatuur: 15 ÷ 350C

Unimotive xtreme strijkbare nadenkit


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(unimotive xtreme nadenkit 1st 720020)
Meer informatie
FabrikantOverige merken
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3024 klantbeoordelingen.