Xenum In & Out Petrol (1l)

Xenum In & Out Petrol (1l)
€ 78,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Xenum In & Out Petrol Cleaner is een professioneel product van een nieuwe generatie voor DI en IDI benzinemotoren. Effectief dankzij een dubbel actieveld.

  1. Reinigt actief het injectiesysteem dankzij detecterende additieven met een ongeëvenaarde efficiëntie . Reinigt grondig het volledige brandstofsysteem, de brandstoftank, opvoerpomp, hogedruk pomp en inlaatkleppen (IDI motoren).
  2. Oxideert roetafzettingen met behulp van zuurstofrijke polaire componenten. Deze zorgen voor een actieve diepe reiniging van de verbrandingskamer, uitlaatsysteem, turbocompressor, katalysator en roetfilter.
  3. Geschikt voor alle DI en IDI benzinemotoren. De behandeling vereist geen demontage.

Toepassing

  • Gebruik tijdens reguliere service of als er problemen verschijnen
  • Geschikt voor alle DI en IDI benzinemotoren. De behandeling vereist geen demontage
  • Het wordt sterk aanbevolen om het brandstof- en injectiesysteem iedere 30.000 km en minstens één keer per jaar schoon te maken
  • Compatibel met E10 brandstof

Gebruiksaanwijzing

Ledig de inhoud (1L) in de brandstoftank. Deze moet minimum 30L en maximum 45L brandstof bevatten. Maak een testrit met de wagen, waarbij de motor goed wordt belast en verhoog regelmatig het toerental tot boven 4000tr/min om zo de motor en het uitlaatsysteem voldoende op te warmen.

 

Xenum In & Out Petrol is een professioneel product van een nieuwe generatie voor DI en IDI benzinemotoren. Effectief dankzij een dubbel actieveld.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(xenum in out petrol 1 liter 3376001)
Meer informatie
FabrikantXenum
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3042 klantbeoordelingen.