Rp Diesel Turbo Thpd 15w40 Cp-5

Rp Diesel Turbo Thpd 15w40 Cp-5
€ 35,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Topolie voor hoge prestaties (THPD) smeerolie ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende dieselmotoren van de nieuwste generatie. Het overtreft de traditionele SHPD-prestatieniveaus. Een product dat specifiek is ontworpen voor de modernste voertuigen waarvoor ACEA E7, API CI-4-smeermiddelen vereist zijn, het is met name geschikt voor voertuigen die moeten voldoen aan de EURO 4- en EURO 3-normen volgens de specificaties van de fabrikant.

  • Kan worden gebruikt wanneer biodiesel wordt gebruikt als brandstof, volgens de aanbevolen door de fabrikanten vastgestelde wijzigingsperioden
  • Multi-grade olie geschikt voor alle weersomstandigheden. Uitstekende pompende ontsteking.
  • Hoog dispergerend reinigingsmiddelvermogen dat zorgt voor een totale reiniging van motorelementen. Uitzonderlijke roetverdelingscapaciteit, waardoor het speciaal wordt aanbevolen voor motoren met emissiebeperkende systemen van het EGR-type.
  • De geselecteerde componenten bieden een verbeterde weerstand tegen afschuiven en behouden de ontwerpviscositeit tijdens de levensduur van de olie.
  • Olie die is ontworpen om te voldoen aan de vervuilende emissiereductienorm Euro 4 en hoger, die ook de prestaties verbetert in vergelijking met traditionele zware dieseloliën.
  • Afhankelijk van de servicevoorwaarden en het EURO 3-motortype kan dit product de oliewisselperiode verlengen, op voorwaarde dat de aanbevelingen van de motorfabrikant worden gevolgd.
  • De moderne formulering verleent deze olie geweldige antislijtage-eigenschappen; het is speciaal ontworpen om de turbo van de compressor te beschermen.

Repsol Diesel Turbo THPD 15W40 5 L - Geschikt voor alle weersomstandigheden. Hoog dispergerend reinigingsmiddelvermogen dat zorgt voor reiniging van motorelementen. Uitzonderlijke roetverdelingscapaciteit, waardoor het speciaal wordt aanbevolen voor motoren met emissiebeperkende systemen van het EGR-type.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(repsol diesel turbo thpd 15w40 5 l RP037M55)
Meer informatie
FabrikantRepsol