Repsol Elite Evolution Powr 4 5w30 Cp-5

Repsol Elite Evolution Powr 4 5w30 Cp-5
€ 87,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

ACEA C4 kwaliteit synthetische smeerolie, speciaal aanbevolen bij auto's met roetfilters en uitlaatgassen behandeling. Valt op door zijn lage productie van natriumcarbonaat (Low SAPS), en is het specifiek smeermiddel voor Renault dieselvoertuigen die RN0720 kwaliteitsniveau vereisen. Het is ook een langdurig glijmiddel, waardoor aanzienlijke verlenging van olieverversing intervallen, altijd volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Eigenschappen

  • Zijn gereduceerde asgehalte (Low SAPS) maakt het van essentieel belang om de duurzaamheid te waarborgen van de nieuwe technologieën toegepast op de verontreinigende uitstoot, zoals diesel roet filter te verminderen.
  • De RN0720 kwaliteitsniveau garandeert een hoge olie-weerstand tegen oxidatie en een minimale vorming van afzettingen in de zuiger, waardoor de olie verversen periode verlengen.
  • Draagt ​​bij aan het verminderen van CO2-uitstoot, het verkrijgen van een brandstofbesparing van maximaal 1% in vergelijking met andere smeermiddelen onder standaard M111FE testomstandigheden.

Kwaliteits niveau

  • ACEA C4
  • Renault RN0720

Verpakking

5L


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(repsol elite evolution power 4 5w30 5l RP141R55)
Meer informatie
FabrikantRepsol