Repsol Elite Evolution Powr 1 5w30 Cp-5

Repsol Elite Evolution Powr 1 5w30 Cp-5
€ 90,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Zeer hoge prestaties "Fuel Economy" synthetisch smeermiddel voor lichte voertuigen met ingebouwd uitlaat systemen behandeling. Een bestudeerde formule met een zeer laag asgehalte (Low SAPS) maakt het geschikt voor de nieuwste motortechnologie op de markt inclusief roetfilters en vereisen het gebruik van een ACEA C1 kwaliteitsniveau olie. deze middelen dragen bij aan een lagere uitstoot van deeltjes en een betere bescherming van het milieu. Ontworpen specifiek voor Mazda, Ford, Mitsubishi, Jaguar en Land Rover voertuigen.

Eigenschappen

  • Compatibel met voertuigen met roetfilters, het voorkomen dat deze apparaten worden geblokkeerd door buitensporige as vorming. Het mag alleen worden gebruikt in voertuigen waarvan fabrikanten het gebruik van een ACEA C1 of FORD WSS-M2C934-B kwaliteitsniveau product aanraden.
  • "Fuel Economy" eigenschappen betekent dat brandstof bespaard kan worden onder normale rijomstandigheden, dit draagt ​​bij aan het verminderen van CO2-uitstoot in de atmosfeer.
  • De anti-frictie toevoegingen helpen om brandstof te besparen, tijdens het verstrekken van de bescherming tegen slijtage die nodig is voor high-performance motoren.
  • Uitstekende viscositeitsstabiliteit gedurende de levensduur van de olie dankzij de gebruikte additieven om de viscositeit te verbeteren.

Kwaliteits niveau

  • ACEA C1
  • FORD WSS-M2C934-B

Verpakking

5L


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(repsol elite evolution power 1 5w30 5l RP141C55)
Meer informatie
FabrikantRepsol
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3019 klantbeoordelingen.