Repsol Carrera 10w60 Cp-4

Repsol Carrera 10w60 Cp-4
€ 75,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Volledig synthetische olie met een mix van PAO en ester bases. Door Repsol's ervaring in de autosport, is Carrera 10W60 speciaal ontworpen voor high-performance motoren. Het maximaliseert motor vermogen en biedt tegelijkertijd bescherming tegen
wrijving en de slijtage die typisch is voor krachtige motoren. bijzonder aan te bevelen voor exclusieve auto's geproduceerd door fabrikanten zoals Maserati, Jaguar, Lotus en Aston Martin.

Eigenschappen

  • De estergehalte verbetert aanzienlijk de verschillende eigenschappen van de olie, waardoor het zeer geschikt is voor top-of-the-range modellen.
  • Betere weerstand tegen oxidatie en de vorming van afzetting dan andere oliën in zijn categorie, gegarandeerde zuiverheid en daardoor de duurzaamheid van de hoogvermogen motoren die hoge temperaturen bereiken.
  • Verminderde olieverbruik, omdat de samenstelling vermindering van verdamping mogelijk maakt in vergelijking met andere oliën van soortgelijke viscositeit.
  • Ontworpen voor een lagere wrijvingscoëfficient, waardoor een enorme vermindering slijtage wordt bereikt en de levensduur van de motor verlengd, vooral bij hoog-vermogen motoren.
  • De hoge viscositeit index geeft uitstekende vloeibaarheid bij lage temperaturen en garandeert bescherming van de motor bij hoge temperaturen.

Kwaliteits niveau

API SM/CF

Verpakking

4L


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(repsol carrera 10w 60 4l RP050G54)
Meer informatie
FabrikantRepsol