Pioneer Deh-s4000bt Car Audio

Pioneer Deh-s4000bt Car Audio
€ 128,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Dankzij de DEH-S4000BT haal je het beste uit je muziekcollectie. Stem af op je favoriete FM-radiostation, beluister een CD of sluit je smartphone (en andere muziekapparaten) aan via de USB- of Aux-ingang vooraan. Daarnaast kun je handenvrij bellen in de beste omstandigheden, dankzij de externe microfoon die met het toestel meegeleverd wordt. 
 
Je kunt zelfs tot twee Bluetooth-apparaten tegelijk aansluiten op de radio! Krijg je niet genoeg van Bluetooth? Stream dan je favoriete nummers draadloos voor een kristalhelder geluid, dankzij de Advanced Sound Retriever voor Bluetooth.   

Geniet van kristalhelder geluid uit de ingebouwde versterkers van de DEH-S4000BT die 4 x 50 W puur, beproefd MOSFET-vermogen leveren. En als U nog meer vermogen wilt, kunt u een subwoofer of een extra versterker voor de achterluidsprekers aansluiten op de 2 RCA pre-uitgangen.

Specificaties:

 • Spotify: met Spotify verbindt u uw smartphone via USB of Bluetooth om comfortabel door uw favoriete afspeellijsten, albums, nummers en artiesten te bladeren met behulp van uw autoradio
 • Compatibel met Android: verbind je toestel en luister naar muziek zonder dat je een app hoeft te installeren
 • Siri Eyes Free: gebruik de Siri-functie van je iPhone via de externe microfoon van je unit en de luidsprekers van je auto
 • AUX-ingang: verbind je draagbare muziekspeler rechtstreeks met je toestel voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke muziekervaring
 • Bluetooth: maximaliseer je connectiviteit voor handenvrij bellen en eenvoudige draadloze audiostreaming
 • Advanced Remote Control App (Pioneer ARC): De geavanceerde app Pioneer ARC (Pioneer ARC) zet uw compatibele iPhone- of Android-smartphone om in een krachtige touchscreen-afstandsbediening waarmee u op een gebruiksvriendelijke manier de functies van uw compatibele Pioneer autoradio kunt beheren en aanpassen.
 • CD-R/RW: geniet van een verbazingwekkend accurate audiodisc-geluidsreproductie
 • USB-ingang: sluit eender welk apparaat met een USB-interfacekabel aan om het op te laden of te genieten van een helder, zuiver geluid
 • Dynamic Bass Enhancer: verhoogt de basfrequenties door de harmonische frequenties van basnoten in de muziek uit te vergroten en ze aanzienlijk te versterken, waardoor de luisteraar een superieur basgeluid ervaart.
 • Karaoke: u hoeft alleen maar een microfoon (afzonderlijk verkrijgbaar) aan te sluiten op de Aux-ingang van een compatibele Pioneer stereo-installatie en u kunt uw stem mixen met behulp van een compatibele audiobron via USB of Bluetooth® draadloze audio.
 • Quick Charge for Android: snelladen voor Android is een Charging Downstream Port (CDP) die tot 1,5 ampère levert, zodat een Android smartphone sneller kan worden opgeladen.
 • Made for iPhone: met iPhone Direct Control kunt u uw i-device rechtstreeks beheren vanaf het dashboard van uw auto en genieten van superieur geluid.

Pioneer autostereo met RDS-tuner, Bluetooth, USB- en AUX-ingang


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer autostereo met rds tuner bluetooth usb en aux ingang DEH S4000BT)
Meer informatie
FabrikantOverige merken
BouwjaarN.v.t.
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.7 uit 10 op basis van 2846 klantbeoordelingen.