Pioneer Deh-s3000bt Car Audio

Pioneer Deh-s3000bt Car Audio
€ 138,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

U haalt het meeste uit uw verzameling muziek met de DEH-S3000BT. Stem af op de FM-radio, luister naar een cd, sluit uw Android-smartphone aan of gebruik de USB- of Aux-In-aansluiting aan de voorkant. Bovendien kunt u zeer goed verstaanbaar handsfree telefoneren, dankzij de externe microfoon die bij het product is meegeleverd.   
U kunt op de stereo-installatie zelfs twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd aansluiten! Als u extra Bluetooth-functies wilt, dan kunt u ook uw favoriete nummers draadloos streamen om van kristalhelder geluid te genieten, dankzij de geavanceerde Sound Retriever voor Bluetooth. Ervaar het zuivere geluid van de ingebouwde versterker van de DEH-S3000BT die 4 x 50 W aan pure, bewezen MOSFET power levert. Als u meer vermogen wilt, dan kunt u de 2 RCA pre-out gebruiken om een subwoofer of een extra versterker voor de luidsprekers achter aan te sluiten.

Specificaties:

 • Dynamic Bass Enhancer:
  Verhoogt de basfrequenties door de harmonische frequenties van basnoten in de muziek uit te vergroten en ze aanzienlijk te versterken, waardoor de luisteraar een superieur basgeluid ervaart.
 • AUX-ingang:
  Verbind je draagbare muziekspeler rechtstreeks met je toestel voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke muziekervaring.
 • Karaoke:
  U hoeft alleen maar een microfoon (afzonderlijk verkrijgbaar) aan te sluiten op de Aux-ingang van een compatibele Pioneer stereo-installatie en u kunt uw stem mixen met behulp van een compatibele audiobron via USB of Bluetooth® draadloze audio.
 • Quick Charge for Android:
  Snelladen voor Android is een Charging Downstream Port (CDP) die tot 1,5 ampère levert, zodat een Android smartphone sneller kan worden opgeladen.
 • Bluetooth:
  Maximaliseer je connectiviteit voor handsfree bellen en eenvoudige draadloze audiostreaming.
 • Spotify:
  Met Spotify verbindt u uw smartphone via USB of Bluetooth om comfortabel door uw favoriete afspeellijsten, albums, nummers en artiesten te bladeren met behulp van uw autoradio's.
 • CD-R/RW:
  Geniet van een verbazingwekkend accurate audiodisc-geluidsreproductie.
 • USB-ingang:
  Sluit eender welk apparaat met een USB-interfacekabel aan om het op te laden of te genieten van een helder, zuiver geluid.
 • Compatibel met Android:
  Verbind je toestel en luister naar muziek zonder dat je een app hoeft te installeren
 • Advanced Remote Control App (Pioneer ARC):
  Pioneer’s Advanced Remote Control (Pioneer ARC) zet uw compatibele iPhone- of Android-smartphone om in een krachtige touchscreen-afstandsbediening waarmee u op een gebruiksvriendelijke manier de functies van uw compatibele Pioneer autoradio kunt beheren en aanpassen.

Pioneer autostereo met RDS-tuner, Bluetooth, USB- en Aux-ingang


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer autostereo met rds tuner bluetooth usb en aux ingang DEH S3000BT)
Meer informatie
FabrikantPioneer