Pioneer Deh-s2000ui Car Audio

Pioneer Deh-s2000ui Car Audio
€ 108,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Geniet van het zuivere geluid van de ingebouwde versterkers van de DEH-S2000UI dankzij 4 x 50 W pure MOSFET-kracht. Je kunt bovendien andere componenten, zoals een subwoofer of een extra versterker, aansluiten op de 2 RCA pre-uitgangen voor nog meer uitgangsvermogen.

Geniet van je muziek via traditionele CD's of luister naar de FM-radio. Om MP3-, WMA- en WAV-audiobestanden af te spelen, kun je gewoon je iPod, iPhone, Android-smartphone of een USB-stick aansluiten op de oplichtende USB-ingang of de Aux-ingang op het voorpaneel.  

Met de DEH-S2000UI geniet je dankzij iPod en iPhone Direct Control ook van een kwaliteitsvolle weergave van je iTunes-bibliotheek. Via Android Media Access kun je bladeren door de inhoud van de SD-kaart van je smartphone en zonder problemen je favoriete nummers afspelen.

Specificaties

Schermverlichting

stem de scherm- en knopverlichting af op de verlichting in je auto en kies uit meer dan 210.000 kleuren en eindeloze kleurencombinaties

CD-R/RW

geniet van een verbazingwekkend accurate audiodisc-geluidsreproductie

Advanced Remote Control App (Pioneer ARC)

Pioneer’s Advanced Remote Control (Pioneer ARC) transformeert uw compatible iPhone of Android smartphone naar een krachtige afstandbediening met touchscreen, voor gemakkelijke bediening van uw Pioneer asutoradio.

USB-ingang

Verbind elk apparaat met een USB-interfacekabel om uw apparaat op te laden, of naar zuiver, helder geluid te luisteren.

MIXTRAX

houdt de party op gang met een non-stop mix van je muziekbibliotheek aangevuld met een reeks van op het werk van DJ's geïnspireerde effecten en club-stijl verlichting.

Snelladen voor Android

Snelladen voor Android is een Charging Downstream Port (CDP) die tot 1,5 ampère levert, zodat een Android smartphone sneller kan worden opgeladen.

Spotify

Maak gewoon verbinding met Spotify op uw smartphone en geniet van het gemak waarmee u door uw afspeellijsten, nummers en artiesten kunt bladeren met behulp van de knoppen van de autoradio.

Werkt met Android

Maak verbinding en beluister muziek die opgeslagen is op uw apparaat zonder dat u hiervoor een app nodig hebt

Werkt met iPod / iPhone

Met iPod en iPhone Direct Control kunt u uw i-apparaat direct vanaf uw dashboard bedienen en genieten van superieur geluid.

Pioneer autoradio met RDS-tuner, CD, USB, Aux


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(pioneer autoradio met rds tuner cd usb aux DEH S2000UI)
Meer informatie
FabrikantOverige merken
BouwjaarN.v.t.
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.7 uit 10 op basis van 2846 klantbeoordelingen.