Repsol

Repsol

Repsol

Repsol motorolie kopen

Repsol motorolie kopen? Dan kiest u voor de beste smering en optimale bescherming van uw motor! Repsol smeermiddelen zijn gegarandeerd van topkwaliteit. De producten zijn getest in zeer competitieve wedstrijden en de meest veeleisende races, zodat de olie altijd aan de hoogste standaard voldoen. Resultaat: hoogwaardige olie met de grootst mogelijke efficiëntie! Repsol olie kopen kan hier eenvoudig online. Altijd met gratis verzending!

Repsol motorolie

Het gerenommeerde merk Repsol staat bekend om de topkwaliteit van zijn motorolie. Met deze hoogwaardige olie oworden cruciale onderdelen uitstekend beschermd, kan uw motor de best mogelijk prestatie leveren en rijdt u door de minimale wrijvingsweerstand in de olie extra zuinig. Het gebruik van Repsol motorolie biedt dan ook veel voordeel op het onderhoud van uw auto en u hoeft minder vaak te tanken. Bovendien gaat deze motorolie extra lang mee. Dit alles maakt Repsol motorolie tot de beste investering voor uw auto!

Soorten Repsol motorolie

Repsol biedt een uitgebreide keuze aan soorten motorolie voor auto's en motoren. Ook produceert Repsol speciale olies voor dieselmotoren met roetfilters en racemotoren. Doordat de meeste soorten olie gemaakt zijn op synthetische basis, zijn deze chemisch zeer stabiel en gaan aanzienlijk langer mee. Repsol olie is in veel verschillende viscositeiten verkrijgbaar. De geadviseerde viscositeit voor uw motor vindt u terug in het onderhoudsboekje. 

Motorolie viscositeit

Het belangrijkste kenmerk van motorolie is de viscositeit: de dikte of vloeibaarheid. Ook bij Repsol motorolie wordt de viscositeit met een code weergegeven, zoals 15W-30, 5W-40, 5W-30 en 10W-40. Hierbij geeft het eerste getal (met de W van Winter) de dikte van de olie aan bij een lage temperatuur. Het tweede getal geeft aan hoe dik de olie is bij een hoge temperatuur. Is het eerste getal laag, dan is de olie dun bij een koude motor. Dat laat de motor makkelijker starten. Hoe hoger het tweede getal, hoe beter de dikte van de olie bij een warme motor en daarmee de smering. Binnen de adviezen van het onderhoudsboekje kunt u het tweede getal op basis van uw rijgedrag kiezen. Legt u vooral lange afstanden af op de weg dan mag het tweede getal laag zijn. Bij het veelvuldig rijden van korte afstanden kunt u beter voor een hoger getal kiezen, en bij rijden op circuits is een zo hoog mogelijk ‘warm’ getal het devies. Omdat Repsol motorolie veel soorten viscositeit biedt, kunt u heel gericht de juiste motorolie kopen.

Motorolie classificatie

Met de API of ACEA classificatie wordt de kwaliteit van de olie aangeduid. Bij de productomschrijving van onze Repsol motorolie producten kunt u zien hoe deze olie door API en ACEA zijn geclassificeerd.

  • De API (American Petroleum Institute) classificatie bestaat uit twee letters. De eerste letter geeft het soort motor aan: S voor benzinemotoren en C voor diesel. De letter daarachter geeft een kwaliteitsindicatie. Hoe verder deze letter zich in het alfabet bevindt, hoe beter de kwaliteit. Bij Repsol motorolie kunt u altijd rekenen op een ‘hoge’ letter!

  • De ACEA (Association of European Car Manufacturers) classificatie wordt gegeven met een letter en een cijfer. A staat voor benzine, B voor diesel, C voor motoren met een katalysator of roetfilter en E voor diesel van vrachtwagens en andere voertuigen. 1 staat voor benzine besparende olie, 2 voor normale/gemiddelde olie en 3 voor prestatiegerichte olie. 

Hieronder vindt u het uitgebreide assortiment van Repsol. Met deze hoogwaardige olie biedt u het beste onderhoud en optimale bescherming aan uw motor, zodat u kunt genieten van uitstekende prestaties. Bestel uw Repsol motorolie online en u krijgt uw bestelling binnen circa 3 werkdagen thuisbezorgd met gratis verzending. Kunt u het juiste product niet vinden of heeft u vragen over de eigenschappen ervan? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag advies en kunnen vaak de juiste producten voor u bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

49 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

49 items

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren