Novatio Xtre. Keramische Pasta Kwst(1st

Novatio Xtre. Keramische Pasta Kwst(1st
€ 32,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Hoogwaardige keramische pasta

  • Easy to use nozzle met kwast
  • Water resistant
  • Hoge afscheidingswaarde
  • Beschermd tegen corrosive en roest
  • Temperatuursbestendigheid: -30 to 1500°C

Eigenschappen:
Keramische pasta op basis van een hoogmoleculaire olie, anorganische bindmiddelen en keramische additieven. Het product kan gebruikt worden als een pasta binnen een bereik van -20 ° C tot ca. + 1500 ° C. Het vaste smeermiddel dat het bevat kan worden ingezet bij meer dan 1500 ° C. Het product bevat geen metallische pigmenten en is vrij van grafiet, molybdeenzwavel en ook zwavelhoudende additieven


Instructies:
Keramische pasta verhindert het vastroesten van schroefdraadverbindingen en maakt optimaal aantrekken van schroefdraadverbindingen en nauwkeurig vaststellen van aanhaalmoment mogelijk. Verhindert elektrolytische corrosie (bijvoorbeeld tussen aluminium en staal) Voorkomt vastbranden, klemmen en invreten en tast geen rubber aan. Bestand tegen (zout)water en stoom. Voor smering en het voorkomen van etsen op machinecomponenten die onder hoge temperaturen ondervinden, zoals bouten, glijbussen, geleiders, spindels, veren, wiggen enz. Demontage wordt makkelijker gemaakt. Voor gebruik als scheidingsmiddel voor hot threaded verbindingen, zoals hete stoombouten, turbines, uitlaatpijpen, tandwielen, ventielen, kettingen en als scheidingsmiddel bij het gieten van metaal, drukgieten, smeden etc.


WAARSCHUWING:
Houder staat onder druk: Kan barsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. Niet doorsteken of verbranden, ook niet na gebruik. Tegen zonlicht beschermen. Niet aan temperaturen boven 50°C blootstellen. Buiten bereid van kinderen houden. MSDS op aanvraag beschikbaar.

Unimotive novatio xtreme keramische pasta + kwast


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(unimotive novatio xtreme keramische pasta kwast 101038)
Meer informatie
FabrikantOverige merken
Nieuweruitenwissers.nl krijgt een waardering van 8.8 uit 10 op basis van 3019 klantbeoordelingen.