3m Fast Cut Plus Extreme Polijstpasta, 865 Ml

3m Fast Cut Plus Extreme Polijstpasta, 865 Ml
€ 70,95
De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 1 werkdag langer dan normaal Op voorraad
Geen verzendkosten!

Details:

  • Uitzonderlijk snelle snijwerking
  • 20 tot 25% minder product nodig dan de standaard Fast Cut + / XL om hetzelfde gebied te polijsten.
  • Voor een superieure hoogglansafwerking
  • Verwijdert laknevel

3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme is een snel snijdende vloeibare polijstpasta die is ontwikkeld voor het snel verwijderen van schuurkrassen na het egaliseren of wegwerken van onvolkomenheden met 3M 260L P1500 en vervolgens Trizact 3000. Te gebruiken met een groene pad uit het kleurgecodeerde gamma polijstproducten van 3M™.

3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme is een snel snijdende vloeibare polijstpasta die is ontwikkeld voor het snel verwijderen van schuurkrassen na het egaliseren of wegwerken van onvolkomenheden met 3M 260L P1500 en vervolgens Trizact 3000. Hij zorgt voor een hoogglanzende finish van zowel nieuwe als verouderde autolak. Te gebruiken met een roterende of excentrische polijstmachine uitgerust met een groene pad uit het gamma kleurgecodeerde polijstproducten van 3M™. Onze 3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme is een van de bekroonde kleurgecodeerde polijstpasta's van de laatste generatie, ontworpen voor allerlei soorten lakherstel‑ of ‑restauratiewerkzaamheden, zoals verwijderen van oxidatie, oppervlakkige krassen, krasjes van de wasstraat, enz. Geeft een superieur glanzende afwerking.

Dimensie

1 liter

Verkoopeenheid

Flacon 

Aantal per kleinverpakking

1

3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreem is een snel snijdende vloeibare polijstpasta die is ontwikkeld voor het snel verwijderen van schuurkrassen na het egaliseren of wegwerken van onvolkomenheden met 3M 260L P1500 en vervolgens Trizact 3000. Te gebruiken met een groene pad uit het kleurgecodeerde gamma polijstproducten van 3M™.


De levertijd van dit artikel bedraagt ongeveer 3 werkdagen.

(3m perfect it fast cut plus extreem polijstpasta 51815000)
Meer informatie
Fabrikant3M